fbpx
Pedofiel verkrachtte meisje meer dan 40 keer binnen 6 jaar

GFC NIEUWS- Een pedofiel heeft een jong meisje binnen zes jaren meer dan 40 keer verkracht.

Kevin Clegg werd door de Rechtbank in Liverpool, Engeland, veroordeeld tot een gevangenisstraf van 19 jaar voor het systematisch verkrachten van het meisje.

De 39-jarige ontkent de 42 tenlasteleggingen van seksueel misbruik en gaf toe dat hij slechts twee keer seksueel contact had met het kind. Hij zou haar hebben betast en gekust.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.