fbpx
Pedofiel betaalt moeder om dochter in bad te filmen en betast meisje tijdens begrafenis

GFC NIEUWS- Een pedofiel zou een Filipijnse moeder ruim US$ 53 hebben betaald om haar jonge dochter tijdens het baden te filmen.

Daniel Benton, 34, zou ook twee tieners hebben geïnstrueerd om seks te hebben via het internet en heeft hij een jong meisje betast tijdens een begrafenis, schrijft Mirror. Hij liet het meisje – dat jonger was dan 10 jaar – haar hand stoppen in zijn broekzak die een gat had, waardoor ze zijn penis kon aanraken.

Bij een huiszoeking trof de politie ook honderden foto’s en kinderpornofilmpjes aan in de woning van de Britse man.

Zijn echtgenote geeft hem haar volledige ondersteuning, omdat ze gelooft dat hij in staat is om te veranderen. Ze beweert dat hij een hardwerkende man is, maar dat hij in een staat van onzekerheid en frustratie verkeert.

De rechter was niet onder de indruk en vonniste hem tot een gevangenisstraf van 7 jaar.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.