fbpx
PDO organiseert motivatiebijeenkomst

De PDO – kandidaten voor de volksvertegenwoordigende lichamen van het Ressort Lelydorp in het district Wanica hebben met de verkiezingen voor de deur aan de Lelydorperweg een motivatievergadering gehouden op 13 mei.

Harold Posetiko DNA-kandidaat en Michelle Landvreugd plaatsvervangend DNA-kandidaat in Wanica, de districtsraadskandidaten Timbool Amatali, en de gegadigden voor de ressortraad Sado Djeman, Steven Sanoesie en Marlène Tjokrodikromo schetsen een beeld over hun ervaring bij het uitvoeren van het politiekwerk. De aspiraties van het volk werden vertolkt en het belang van samenwerken benadrukt.

Voorzitter Nain gaf te kennen trots te zijn op de leden. Hij noemde de groei van de partij een kranig stukje werk dat verzet wordt. Het is niet eenvoudig om binnen een tijdsbestek van twee jaar een politieke partij zo ver te krijgen dat deze kan meedingen naar zetels in de volksvertegenwoordigende lichamen.

De PDO kijkt tevreden terug op haar korte bestaan en is vol vertrouwen in het volk. Het prettigste gevoel dat de partij ervaart is het vertrouwen dat de bevolking stelt in de partij en de prettige samenwerking die er bestaat.

Met het PDO-verkiezingsprogramma 2015 in de hand wees de partijleider op de maatschappelijke en politieke inzichten van de partij. We hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid om Suriname verder te brengen. Gewezen werd op de bijzondere rol die daarbij voor de vrouwen en de jongeren is weggelegd.

De voorhoede van de PDO heeft op weg naar de aanstaande algemene verkiezingen haar beleid in samenspraak met de achterban uitgestippeld. Er zijn duidelijke uitgangspunten en instructies geformuleerd over de te volgen werkwijze en opstelling van de partij. De intentie is om gezamenlijk de maatschappelijke en economische ontwikkeling van Suriname ter hand te nemen.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…