fbpx

Pawiroredjo: NDP heeft geen ziekte-inzicht

GFC NIEUWS- Jerrel Pawiroredjo van de NPS zegt dat de NDP geen zieke-inzicht heeft.
“Onze economie is een rommel geworden en daarvoor zijn een aantal mensen, politici verantwoordelijk. De NDP presteert het keer op keer om van ons land een rommel te maken. NDP heeft geen ziekte-inzicht. Het beleid maakt ons land ziek en dat moet en kan anders,” zei Pawiroredjo tijdens een vergadering van de NPS in Blauwgrond.
“Als je een ziekenhuis wilt bouwen, moet je jaren van tevoren mensen opleiden om het werk te doen. Er is niet genoeg geld om de zorg en medicijnen te betalen. Je hebt een verzekering, maar niks is zeker. Dat is de manier hoe de NDP dit land bestuurt. Zelfs met de gezondheidszorg wordt politiek bedreven. Je moet met onderwijs en gezondheidszorg, geen politiek bedrijven,” somt hij de problemen op.
De NPS heeft volgens de politicus getoond dat met kundigheid en leiderschap het land fatsoenlijk geleid kan worden.
“De NPS kan altijd het slagschip zijn voor Suriname, want we varen altijd de juiste richting op”. Woorden van Ronald Botse op de NPS-vergadering.
“Wat ons vandaag aan de dag overkomt, is niet met woorden te beschrijven. Suriname wordt niet overal op de wereld met een positieve blik aangekeken. Als we kijken naar de koers en de richting waar Suriname naartoe koerst, moeten wij ervoor zorgen dat wij de juiste richting opgaan. Het verleden heeft uitgewezen dat de groene partij altijd de juiste koers gevaren heeft.”
“Natuurlijk heeft de NPS ook fouten gemaakt, maar waar er gewerkt wordt, worden er fouten gemaakt. Wij als de NPS hebben een goed verleden. Niemand kan ons iets verwijten. Voor de burger is de koers een onding. We hebben er geen invloed op, maar kunnen het negatief – en positief benaderen. Wij moeten ervoor zorgen dat wij alle mensen die in onze directe omgeving zijn aanspreken op het feit, dat het niet goed gaat in het land. De mensen moeten stemmen tegen de NDP,” besloot hij.

BEKIJK OOK
Pertjajah Luhur verstrekt 300 schoolpakketten aan scholieren