Paul Somohardjo is nergens bang voor en laat zich COVID- vaccineren

GFC NIEUWSREDACTIE- Pertjajah Luhur (PL)- leider en coalitietopper Salam Paul Somohardjo zegt aan GFC Nieuws dat hij totaal geen angst heeft om zich te laten vaccineren met een van de recent goedgekeurde COVID- vaccins.

De toppoliticus die bekend staat als een krachtig en onbevreesd persoon, is zelfs bereid om zich te laten inenten tijdens een live televisie uitzending. Alle mensen van de pers mogen erbij zijn om te controleren of hij daadwerkelijk het vaccin toegediend krijgt.

Somohardjo zegt verder aan GFC dat hij zich niet laat meeslepen door de onzinverhalen die verspreid worden op sociale media, als zou het vaccin schadelijk of dodelijk zijn.

“Ik heb alle vertrouwen in de wetenschap en bovenal in de almachtige. Zodra het vaccin beschikbaar is in Suriname zal ik mij zeker aanmelden. Ik wil gevaccineerd worden en adviseer een ieder die risico loopt dat dan ook te doen. Er is niets mis met het vaccin”, aldus de PL- topman.

In Suriname is er weerstand bij een aantal personen om zich te laten vaccineren. Sommigen gaan zover dat ze denken dat het vaccin dodelijk of zeer schadelijk kan zijn.

Zie ook> WIJ WEIGEREN ONS TE VACCINEREN OMDAT DIT SCHADELIJK IS VOOR DE GEZONDHEID, BEWEREN PERSONEN IN SURINAME

Overige berichten