fbpx

Pastors pikken beschuldigingen seksueel wangedrag van veertig jaren terug niet

Vrouwen zijn veel erger dan mannen wanneer het aankomt op seksueel wangedrag, en er woedt een oorlog tegen mannen. Dat zegt een dominee in de Verenigde Staten naar aanleiding van de beschuldigingen tegen een Republikeinse senator.

Bijna 50 dominees hadden in augustus een brief ondertekend waarmee zij steun hadden betuigd aan de Republikein Roy Moore die zich kandidaat had gesteld voor de Senaat.

Moore kwam onlangs in opspraak omdat hij veertig jaren terug vrouwen seksueel zou hebben lastiggevallen.

Geestelijken in de zuidelijke staten roeren zich nu ter verdediging van hun kandidaat.

De baptistische pastor Franklin Raddish zei dat “Veel meer vrouwen dan mannen seksuele roofdieren zijn” en weet de huidige golf van beschuldigingen van seksueel wangedrag aan “een oorlog tegen mannen” die aan de gang is.

“Vrouwen zitten jonge jongens achterna, maar daar horen wij niets van omdat het niet politiek correct is”, zei hij.

OOK INTERESSANT
Verdachten aangehouden met smokkelwaar nabij steiger te Meerzorg

“Niemand zei tegen Trump dat hij moest aftreden (na beschuldigingen van kinderverkrachting, red.), en hoe zat het ook alweer met de beschuldigingen tegen Clinton en zijn buitenechtelijke affaires?

De Democraten maakten die vrouwen belachelijk en nu mag Al Franken (Democratische senator die wordt beschuldigd van ongewenste intimiteiten; er circuleert een foto waarop hij Playboymodel Leeann Tweeden bij de borsten grijpt, red.) zijn baan houden”, somde Raddish op.

Hij vroeg zich luidop af waarom “de moeders van deze vrouwen” nooit hun mond hadden opengedaan.

“De moeder wist het, het gezin wist het, en niemand deed iets. Elke echte moeder die erachter komt dat haar dochter is misbruikt zou deuren hebben ingetrapt.

Waarom zeiden zij niets tegen de staatspolitie, de FBI, de plaatselijke sheriff? Omdat het niet waar was”, concludeerde Raddish.