fbpx
Passagiersboot Ms. Juliette weer in de vaart

GFC NIEUWS- De passagiersboot MS. Juliette die de verbinding Apoera-Nickerie onderhoudt, zal na 2 weken weer in de vaart gaan.

Dit is besloten na overeenstemming met vertegenwoordigers van bedrijven en diverse instanties. Er zal een passagierslijst opgesteld worden. Deze lijst wordt gescreend door de plaatselijke arts en een verantwoordelijke bestuursambtenaar. Verder zal er voor vertrek van de boot controle gedaan worden door de bestuursdienst in samenwerking met het Nationaal Leger en de politie.

Districtscommissaris van het Bestuursressort Kabalebo, Josta Lewis, heeft vanmorgen een onderhoud gehad met de kapitein van de boot en deze maatregelen voorgehouden.

Passagiers zijn verplicht de boot met mond – en neusbedekking te betreden. Een iederdient zijn eigen hand sanitizer bij zich te hebben. Voor het instappen zal de temperatuur van elke passagier gemeten worden. Verder dienen de passagiers zich te houden aan de fysieke afstand van 1,5 meter.

Er geldt een verbod van verkoop en gebruik van alcoholische dranken op de boot en passagiers onder invloed van alcohol zullen niet toegelaten worden op de boot.

Voor de boothouder en bemanning zijn er speciale protocollen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de veiligheid van het personeel en de passagiers gewaarborgd wordt. Dc Senrita Gobardhan van Nickerie heeft toegezegd assistentie te verlenen voor het uitoefenen van controle wanneer de boot vanuit Nickerie richting Apoera vertrekt.

Meer nieuws

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…