Passagiers PY993/13 maart met duidelijke instructies naar huis

GFC NIEUWS- Het resultaat van de uitgevoerde test op COVID – 19 genomen bij de passagier, vervoerd op de vlucht PY993 van vrijdag 13 maart uit Amsterdam, is negatief uitgevallen.
Als gevolg van het negatief resultaat hebben de rest van de passagiers toestemming ontvangen om hun reis naar huis te vervolgen met duidelijke instructies van de gezondheidsautoriteiten. Het voorgaande is conform de nationale veiligheidsprotocollen uitgevoerd, meldt de SLM.
Tijdens de vlucht PY 994 van vrijdag 13 maart 2020 vanuit Amsterdam naar Paramaribo is het signaal ontvangen dat er aan boord van de vlucht een passagier zich bevond met mogelijke symptomen van de besmetting met het CORONA – COVID 19 – virus.
Bij de aankomst van de machine op de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven zijn de nationale veiligheidsprotocollen voor onderzoek van een “besmette passagier” ingezet en in werking gebracht.
De SLM dankt alle passagiers en betrokkenen van voornoemde vlucht voor hun getoond begrip tijdens het ontstane ongemak welke zij hebben ervaren.