fbpx

Passagier in lijn 10 braakt grote hoeveelheid maaginhoud op medepassagier, vrouw woest

Een vrouwelijke passagier van een lijn 10 bus werd gistermiddag rond twee uur aan de Tourtonnelaan geconfronteerd met een zeer onaangename situatie. Een leerling van een MULO- school die naast haar in de bus zat moest om nog onduidelijke reden acuut overgeven.

De jongeman kon zich op een gegeven moment niet meer inhouden en braakte een grote hoeveelheid maaginhoud op zijn medepassagier. Het “braakslachtoffer” werd woedend maar koos ervoor om geen verdere consternatie te veroorzaken.

“Ze is direct uit de bus gestapt en belde mij in grote woede en paniek op om haar met de auto te komen ophalen”, vertelt de verbouwereerde moeder van het “braakslachtoffer” aan GFC Nieuws.

OOK INTERESSANT
Moordverdachte in Detroit op borgtocht beschuldigd van vierde moord

“Haar hele lichaam was besmeurd met naar rottende eieren geurende braak. Thuis aangekomen heeft zij al haar kleding, haar tas en ook het schoeisel dat ze aanhad in de vuilnisbak gedeponeerd. Vervolgens heeft ze een uur in de douche gestaan en haar lichaam ettelijke keren met alcohol geveegd. Mijn dochter gaat voorlopig niet meer met de bus, de schrik zit er bij haar goed in, aldus de moeder.”