fbpx
Pasgeboren meisje wordt vergeleken met David Bowie nadat ze werd geboren met volle bos haar

GFC NIEUWS- Veel baby’s worden zo goed als kaal geboren en kunnen er maanden over doen voor ze eindelijk plukjes haar op hun hoofd krijgen.

Baby Evie Timmers-Davies uit Enfield, Verenigd Koninkrijk, is een uitzondering op die regel, zij is geboren met een wel heel volle bos haar op haar hoofd.

Laura, 36, en Jamie, 38, kunnen bijna nergens meer met hun dochtertje Evie gaan zitten, zonder aangestaard te worden. De nu 14 maanden oude baby heeft zulk prachtig lang haar dat iedereen naar het gezinnetje kijkt.

Toen de twee nog in verwachting waren, kregen ze de schrik van hun leven tijdens de echo. “Je kon duidelijk zien dat de baby een hoofd vol haar had”, vertelt vader Jamie. En niet alleen haar hoofd, maar ook haar rug en voorhoofd waren bedekt met haar.”

Gelukkig zagen ze tijdens de geboorte dat Evie alleen haar op haar hoofd had. Jamie en Laura weten niet hoe het komt dat Evie zulk groot haar heeft.

Bij veel baby’s valt het haar uit na de geboorte, maar Evie houdt haar volle bos met haar. “Ze wordt vaker door familieleden vergeleken met David Bowie, vanwege haar grote en volle kuif”, grapt de vader.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…