Pasgeboren meisje wordt vergeleken met David Bowie nadat ze werd geboren met volle bos haar

GFC NIEUWS- Veel baby’s worden zo goed als kaal geboren en kunnen er maanden over doen voor ze eindelijk plukjes haar op hun hoofd krijgen.
Baby Evie Timmers-Davies uit Enfield, Verenigd Koninkrijk, is een uitzondering op die regel, zij is geboren met een wel heel volle bos haar op haar hoofd.
Laura, 36, en Jamie, 38, kunnen bijna nergens meer met hun dochtertje Evie gaan zitten, zonder aangestaard te worden. De nu 14 maanden oude baby heeft zulk prachtig lang haar dat iedereen naar het gezinnetje kijkt.
Toen de twee nog in verwachting waren, kregen ze de schrik van hun leven tijdens de echo. “Je kon duidelijk zien dat de baby een hoofd vol haar had”, vertelt vader Jamie. En niet alleen haar hoofd, maar ook haar rug en voorhoofd waren bedekt met haar.”
Gelukkig zagen ze tijdens de geboorte dat Evie alleen haar op haar hoofd had. Jamie en Laura weten niet hoe het komt dat Evie zulk groot haar heeft.
Bij veel baby’s valt het haar uit na de geboorte, maar Evie houdt haar volle bos met haar. “Ze wordt vaker door familieleden vergeleken met David Bowie, vanwege haar grote en volle kuif”, grapt de vader.

Overige berichten