Pasgeboren baby neergeschoten door vriend tienermoeder

GFC NIEUWS- Een pasgeboren baby vecht voor zijn leven, nadat hij werd neergeschoten door de vriend van zijn tienermoeder.

Armani Cazares is sinds zaterdagochtend op de intensive care na de brute aanval van de 19-jarige Lance Tello in San Antonio, Texas (VS).

De babyjongen, die op 25 februari werd geboren, liep verwondingen op aan zijn longen, verbrijzelde wervels en hersenschade ten gevolge van zuurstof schaarste.

Zijn 18-jarige moeder, Daisy Delacruz, zegt: “Het is een nachtmerrie. Mijn zoon was hier en nu niet meer. Nu zeggen artsen dat hij het niet zal redden. Er is geen hoop. Hij is hersendood.”

Tello, die niet de vader is van Armani, is ook aangeklaagd voor het neerschieten van zijn eigen moeder en 14-jarige zusje.

Daisy zegt dat ze hem ontmoette toen ze vier maanden in de verwachting was en hoewel hij niet de vader is van haar baby, gedroeg hij zich wel al zodanig.

Ze vertelt: “Op die bewuste zaterdag staarde hij naar zichzelf in de spiegel voor zeker twee minuten. Hij haalde toen een wapen tevoorschijn vanonder het matras en keek mij aan met een duivelse blik in zijn ogen en daarna naar de baby die op bed lag. Voordat ik iets kon doen, loste hij een schot op mijn baby.”

Overige berichten