fbpx
Pasgeboren baby neergeschoten door vriend tienermoeder

GFC NIEUWS- Een pasgeboren baby vecht voor zijn leven, nadat hij werd neergeschoten door de vriend van zijn tienermoeder.

Armani Cazares is sinds zaterdagochtend op de intensive care na de brute aanval van de 19-jarige Lance Tello in San Antonio, Texas (VS).

De babyjongen, die op 25 februari werd geboren, liep verwondingen op aan zijn longen, verbrijzelde wervels en hersenschade ten gevolge van zuurstof schaarste.

Zijn 18-jarige moeder, Daisy Delacruz, zegt: “Het is een nachtmerrie. Mijn zoon was hier en nu niet meer. Nu zeggen artsen dat hij het niet zal redden. Er is geen hoop. Hij is hersendood.”

Tello, die niet de vader is van Armani, is ook aangeklaagd voor het neerschieten van zijn eigen moeder en 14-jarige zusje.

Daisy zegt dat ze hem ontmoette toen ze vier maanden in de verwachting was en hoewel hij niet de vader is van haar baby, gedroeg hij zich wel al zodanig.

Ze vertelt: “Op die bewuste zaterdag staarde hij naar zichzelf in de spiegel voor zeker twee minuten. Hij haalde toen een wapen tevoorschijn vanonder het matras en keek mij aan met een duivelse blik in zijn ogen en daarna naar de baby die op bed lag. Voordat ik iets kon doen, loste hij een schot op mijn baby.”

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)