fbpx
Pasgeboren baby die gedumpt werd door ouders levend opgegeten door zwerfhonden

GFC NIEUWS- De politie zegt dat een pasgeboren baby, wiens overblijfselen werden gevonden op een onontgonnen stuk land in Taiwan, waarschijnlijk werd opgegeten door een groep zwerfhonden.

De autoriteiten zeggen dat de tienermoeder en haar 25-jarige vriend het kind hebben gedumpt op een terrein in Kaohsiung in het zuiden van Taiwan.

Agenten vonden de ingewanden van de baby tussen hoog onkruid en concludeerden dat het kind werd afgemaakt door zwerfhonden.

Lokale media melden dat de 19-jarige moeder de baby eerst had gestopt in een plastieken zak en vervolgens gedumpt. De vader van de baby had haar naar de locatie gebracht, nadat ze beviel op 8 oktober.

De moeder, die naar verluidt mentale gezondheidsproblemen heeft, is opgenomen in een instelling.

In het bericht staat niet vermeld wat er met de vader van de baby is gebeurd.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…