Pasgeboren baby achtergelaten op stoep met hartverscheurend bericht: “Zijn vader probeerde ons te vermoorden”

GFC NIEUWS-Een 1-dag-oude baby werd gevonden buiten een gebouw in Florida, VS, met een hartverscheurend bericht van de moeder die zei dat de vader een gevaarlijke man is die heeft geprobeerd om ze te doden.

Volgens de politie van Orlando was de baby gewikkeld in een T-shirt en verkeerde in goede gezondheid. Politieambtenaren brachten het kind naar het ziekenhuis.

Media melden dat een bewoner die aan het ontbijten was met haar zoon het kind hoorde huilen.

“Ik deed mijn deur open en liep naar buiten. Ik dacht voor enkele seconden dat het om een grap ging toen ik iets dat op een baby leek op de grond zag. Hij was gewikkeld in een T-shirt en lag gewoon daar te huilen. Niemand was in de buurt.”

De vrouw tilde het kindje op en las wat er op de brief stond. Ze vertelt dat de moeder haar verontschuldiging aanbood voor het achterlaten van het kind.

“Ik was met hem in de badkamer,” stond in de brief. “Zijn vader probeerde om ons te vermoorden. Ik verzoek u om het geheim te houden en hem naar het ziekenhuis te brengen. Het spijt me zeer. Ik heb geprobeerd om hem te verschonen en te voeden.”

De politie zegt het volgende: “Een ongewenst kind kan naar een ziekenhuis of een brandweergebouw gebracht worden in de buurt. In dergelijke gevallen, wordt de moeder niet vervolgd. Dit kan gedaan worden totdat de baby 7 dagen oud is.”

De politie onderzoekt de zaak verder.

Overige berichten