fbpx
Pas getrouwd koppel verdronken tijdens Caribische huwelijksreis

GFC NIEUWS- Een pas gehuwd koppel is slechts vier dagen na hun bruiloft verdronken.

De twee kwamen terecht in een sterke stroomversnelling tijdens hun Caribische huwelijksreis. Bedrijfsadvocaat Mohammad Malik(35) en dr. Noor Shah(29), een chirurg in opleiding, waren aan het zwemmen in het diepe water toen ze plotseling onder water werden ‘getrokken’.

Het paar uit Amerika verdronk op 28 oktober in een resort op de Turks- en Caicoseilanden. Getuigen trokken het duo uit het water en voerden reanimaties uit, maar deze mochten niet baten. 

De begrafenis van het echtpaar zal naar verwachting zondag plaatsvinden in Teaneck, New Jersey in de VS.

Het onfortuinlijke liefdeskoppel wordt door vrienden en familieleden omschreven als zeer vooruitstrevend, loyaal en goedhartig.

Een goede vriend van de twee zegt aan de media: “Het is vreselijk wat is gebeurd. Ik ben er helemaal kapot van.”

Foto ter illustratie.
 

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…