fbpx
Pas gehuwd stel enkele minuten na huwelijksceremonie omgekomen bij autocrash

GFC NIEUWS- Een jong stel werd slechts enkele minuten na haar eigen huwelijksceremonie gedood bij een autocrash.

Harley Joe Morgan, 19, en Rhiannon Boudreaux Morgan, 20, beiden uit Italië, kenden elkaar vanaf de schoolbanken en traden afgelopen vrijdag tijdens een intieme ceremonie in het huwelijk in Texas, VS.

Harley reed een 2004 Chevrolet vanuit het terrein, terwijl zijn vrouw in de passagiersstoel zat.

Op het moment dat het koppel op de weg kwam, werd het voertuig geramd door een 2015 Ford F-250 pick-up met een trailer met daarop een tractor.

Het koppel stierf ter plaatse.

De man die de pick-up bestuurde raakte niet gewond.

De moeder van de bruidegom Lashawna Morgan, en zijn zus Christina Fontenot reden achter het koppel en hebben het ongeluk zien gebeuren.

Lashawna zegt: “Deze twee baby’s. Het enige dat ze wilden, was trouwen en een nieuw leven starten. Ze hadden zoveel dromen.”

Lashawna voegt eraan toe: “Ik heb mijn baby zien sterven. Ik draag nog steeds het bloed van mijn zoon, omdat ik probeerde om hem en zijn vrouw uit de auto te halen.”

“Ik heb mijn ergste nachtmerrie meegemaakt. Dat is een beeld dat mij de rest van mijn leven zal tergen. Ik zal het nooit kunnen vergeten.”

De zuster van de bruidegom, Christina Fontenot, zegt dat het koppel een grotere ceremonie zou hebben tegen eind van het jaar.

De politie onderzoekt het incident.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…

Man vermoordt drie anderen en eet ze op

GFC NIEUWS- Eduard Seleznev, 51, uit Rusland, is schuldig bevonden aan moord, nadat hij drie personen doodde en delen van hun lichamen opat. Dikke mensen…

Lichaam vrouw maakt zelf alcohol aan

GFC NIEUWS- Een 61-jarige vrouw werd als eerste ooit gediagnosticeerd met het ‘urinary auto-brewery syndrome’, waarbij het lichaam zelf alcohol aanmaakt, die wordt uitgestoten via…