fbpx
Parmessar niet langer geschorst

De schorsing van de directeur van de Energie Bedrijven Suriname(EBS), Rabin Parmessar, is teruggedraaid.

Dit besluit werd vandaag genomen tijdens een buitengewone bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van de NV EBS.

President Desi Bouterse heeft als vertegenwoordiger van de staat Suriname, die de enige aandeelhouder is van de EBS, vicepresident Ashwin Adhin gemachtigd om als voorzitter te fungeren bij de bijzondere vergadering.

Tijdens de vergadering werd besloten om de schorsing van Parmessar terug te draaien. De aandeelhouder was niet gekend bij het nemen van het besluit van de Raad van Commissarissen(RvC) om Parmessar te schorsen.

Verder is gevraagd aan de voorzitter en de leden van RvC om hun portefeuille ter beschikking te stellen wat intussen is gebeurd.

Staande de vergadering is besloten om Andoyo Rusland te benoemen tot de nieuwe president-commissaris bij dit bedrijf en Sunny Chotkan en Ronald Pansa wederom te installeren als leden.

Volgens een persbericht van het Kabinet van de President is er overleg geweest met de vakbond om de genomen besluiten nader toe te lichten. Duidelijke instructies zijn gegeven ter verbetering van de werkverhoudingen.(GFC)

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Regering buigt zich over situatie SLM

GFC NIEUWS- Een regeringsdelegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi heeft zich gebogen over de stand van zaken bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM). Dikke…