fbpx
Parmessar neemt poolshoogte tijdens werkzaamheden LVV-inspecteurs

GFC NIEUWS- Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt & Visserij, heeft tijdens zijn bedrijvenbezoek vorig weekend LVV-inspecteurs bij een agrarisch bedrijf verrast met een bezoek.

De bewindsman die onaangekondigd tijdens de inspectiewerkzaamheden binnenviel, werd door een van de inspecteurs omstandig geïnformeerd.

Hij liet de minister alle etappes zien waarop gelet wordt tijdens deze werkzaamheden. Hij voerde aan dat een gemiddelde inspectieronde met 4 inspecteurs, ongeveer 3 uren in beslag neemt voor 1000 kg.

De minister vindt dat dit systeem in de toekomst moet worden aangepast, omdat het tijdrovend is, en het de staat enorm veel geld zal kosten.

Het advies wordt daarom aan de bedrijven meegegeven, om na te denken over het aantrekken van een kwaliteitsmanager.

De minister bracht zijn waardering en erkentelijkheid over aan de inspecteurs, en bemoedigde hen om door te gaan met de 100% controle.

Het ministerie wilt met deze controle voorkomen dat er in de exportzendingen schadelijke organismen worden aangetroffen in het importerend land.

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…