Parlementariër draagt vechtersbazen over aan politie

Een parlementariër heeft vrijdag twee vechtersbazen overgedragen aan de politie. De politie kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat vanuit het binnenland een verdachte en een slachtoffer per vliegtuig werden overgebracht naar Paramaribo. Na de landing van het vliegtuig zijn de vechtersbazen door overgedragen aan de politie van Flora.

Het slachtoffer Dean is ter verpleging overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, terwijl de 34-jarige Feliciano D. is overgebracht naar het politiebureau.

De verdachte verklaarde in een bar ruzie te hebben gekregen met Dean. Daarbij moet er over en weer zijn gegooid met kapotte flessen en is het slachtoffer geraakt aan zijn linkerelleboog. Omstanders konden erger voorkomen en zijn de vechtersbazen overgebracht naar Paramaribo.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Feliciano, vanwege de bevinding van de arts over de verwonding, na verhoor heengezonden. Na medische behandeling is Dean naar huis gestuurd, schrijft de PR van het KPS.(GFC)

Overige berichten