fbpx

Parlement op reces

GFC NIEUWS- Op dinsdag 1 september heeft in De Nationale Assemblee (DNA) de laatste vergadering vóór het reces plaatsgevonden.
Van 2 tot en met 17 september is het parlement op reces. Tijdens het reces zijn er doorgaans geen openbare vergaderingen. De volksvertegenwoordigers blijven de actualiteiten echter wel op de voet volgen en het is altijd mogelijk om in het reces te debatteren over een dringend onderwerp.
Het parlement is tijdens het reces echter niet gesloten, maar de werkzaamheden zijn op een laag pitje. De griffie zal tijdens het reces tot 13.00 uur voor burgers beschikbaar zijn. In deze periode worden er voorbereidingen getroffen voor de jaarrede, die op dinsdag 29 september 2020 wordt gehouden.
Voor dringende zaken kan er altijd contact gemaakt worden met de griffier van De Nationale Assemblée mw. Ruth de Windt op het telefoonnummer 475180. Verder kan men in contact treden met de afdeling Communicatie en Informatie op het telefoonnummer 471175 of e-mailen naar [email protected]
Personen die brieven hebben voor parlementariërs, kunnen deze deponeren in een box die bij de Veiligheid van DNA is geplaatst.

BEKIJK OOK
Drugs en wapens aangetroffen bij operatie, één verdachte aangehouden