fbpx
Parkeerwachter gaat tekeer tegen politieagente

GFC NIEUWS- De 56-jarige Kenneth S. is op 1 februari door de politie van Munder ingesloten, nadat hij tekeerging tegen een politieagente.

De politie van dat ressort kreeg op die bewuste dag de melding dat een man tekeer ging tegen een vrouw die haar auto wilde parkeren nabij het Academisch Ziekenhuis.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de autobestuurster die naderhand politieambtenaar bleek te zijn, werd benaderd door Kenneth dat zij moest betalen voor de plek waar zij haar auto had geparkeerd.

Kenneth doet zich voor als parkeerwachter voor het ziekenhuis. De autobestuurster weigerde het bedrag van SRD 5 dat was geëist door de verdachte te betalen.

De parkeerwachter ging te keer en blokkeerde de weg voor de bestuurster die uit haar voertuig wilde stappen.

Ondanks zij zich legitimeerde als te zijn politieambtenaar, ging Kenneth verder door te stellen dat hij de banden van het voertuig zou vernielen, indien de vrouw haar auto zou achterlaten zonder te betalen.

De politie was genoodzaakt de verdachte aan te houden en over te brengen naar het politiebureau.

De parkeerwachter is ingesloten.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.