fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Parbo Radler 18+ Tennis dubbeltoernooi van start

De Surinaamse Tennisbond (STB) pakt uit met het Parbo Radler 18+ Dubbel Tennistoernooi 2018. Deze tweede uitvoering die vrijdag van start ging, vindt zoals de eerste editie van het vorig jaar plaats op de banen van de sportvereniging De Dolfijn.

Dit tennis meetmoment voor volwassene spelers wordt in 3 onderdelen gespeeld, namelijk de herendubbels Open-, B- en 30+ klasse.

De editie van dit jaar belooft spanning en sensatie, omdat er nieuwe koppelvormingen zich hebben aangediend, dus wordt het aanvoelen en uitproberen van het arsenaal aan slagen en technieken waarover deze ervaren spelers beschikken.

OOK INTERESSANT
Wervelende dans- zangoptredens en boekoverhandigingen tijdens Apravasi Milan

Prijzenswaardig is de deelname van spelers uit Nickerie. Samen met districtsgenoten die al enkele jaren in Paramaribo wonen, zullen ze een extra dimensie toevoegen aan dit toernooi. De moeite waard om te zien en de organisatie nodigt daarom een eder uit om de wedstrijden te komen zien. De toegang is voor iedereen vrij.

Het toernooi loopt tot volgende week zaterdag, wanneer het wordt afgesloten met de sleutelwedstrijden in de herendubbel 30+ en de herendubbel open.(GFC)