fbpx

Paranoïde echtgenoot die teveel cocktails ophad steekt vrouw met mes in slaap en doet mislukte zelfmoordpoging

GFC NIEUWS- Een 61-jarige Brit, die te veel jägerbombs had gedronken, heeft zijn vrouw in haar slaap met een mes gestoken en zichzelf daarna een aantal messteken toegebracht.
Jägerbombs is een cocktail die bestaat uit een combinatie van een energiedrank zoals Red Bull en Jägermeister. De combinatie is zeer populair in Scandinavische landen.
Het combineren van alcohol en cafeïne in dergelijke cocktails is niet zonder risico. De cafeïne maskeert het dempende effect van alcohol, waardoor men zich langer fit blijft voelen. De schadelijke gezondheidseffecten en onderdrukking van het centraal zenuwstelsel blijven echter bestaan.
John Cook stak zijn vrouw twee keer in haar borst en buik, terwijl ze sliep. Daarna bracht hij zichzelf een paar messteken toe in zijn buik. Het tweetal overleefde het incident, omdat het de vrouw lukte om uit bed te stappen en haar dochter te bellen, schrijft Mirror.
John had een dag voor het incident zijn echtgenote beschuldigd van overspel. Het koppel kreeg ruzie, maar scheen die te hebben bijgelegd. Een dag daarna dronk het tweetal een aantal cocktails bij een bar en ging naar huis. Buren beweren dat ze het koppel weer hoorden ruziën, maar hadden geen idee dat de man tot zoiets in staat was.
Het koppel verscheen afgelopen vrijdag voor de rechter. De echtgenote hoopt dat haar man niet strafrechtelijk vervolgd zal worden. Ze geeft toe dat hij ernstig in de fout is gegaan, maar gelooft eerder dat hij psychische hup nodig heeft. Ze hoopt dat hun huwelijk gered kan worden.

BEKIJK OOK
Molotovcocktail gegooid naar woning in Livorno