fbpx

Paraanse VOJ- examenleerlingen krijgen persoonlijke aandacht van burgervader

Leerlingen van het vierde leerjaar van Mulo Onverdacht zijn vrijdag krachtig aangemoedigd door districtscommissaris(dc) Armand Jurel om het examen schooljaar tot een goed eind te maken. De burgervader vind het een drijfveer om de VOJ- examenleerlingen in Para, persoonlijke aandacht te geven, zodat zij goed voorbereid deel nemen aan de School Onderzoeken (SO)-rondes en het examen gedurende het geheel schooljaar.

De leerlingen hebben met volle aandacht geluisterd naar de inspirerende boodschap van de dc. De burgervader sprak tijdens zijn motivatiegesprek, over factoren die van belang zijn voor de aandrift van leerlingen om hun best te doen op school. Hij stelde persoonlijke ervaringen tijdens zijn opleiding tot het behalen van de titel; meester in de rechten, ook als voorbeeld voor de leerlingen.

OOK INTERESSANT
Vloer van tempel in India begeeft het: 25 mensen zitten vast in waterput

Alle overige examenklassen van het Voortgezet Onderwijs op Junioren niveau (VOJ) in Para worden in de komende week aangedaan door de dc. Aan het einde van het schooljaar zullen alle bestgeslaagden van de VOJ-scholen in Para, als waardering, een presentje krijgen van de dc.(GFC)