fbpx

Paniek bij enkele gezinnen HVB en NDP- politici, angst om opgepakt te worden door politie

GFC NIEUWS ONDERZOEKSREDACTIE- Enkele gezinnen binnen het HVB en NDP- “bolwerk” in Suriname zijn in paniekmodus.

Dat zegt een ingewijde dinsdagmorgen aan GFC Nieuws.

Een vrouw van een bekende politieke figuur binnen dit politieke “bolwerk” heeft telefonisch haar ernstige zorgen geuit bij een vriendin over de recente aanhouding van de voormalige vicepresident van Suriname, Ashwin Adhin.

“Ik ben bang dat ze ook in staat zijn om anderen uit de vorige regering op te pakken zonder dat ze daarvoor een grondige reden hebben. Straks staat de politie bij mij voor de deur! Dit gaat mij slapeloze nachten bezorgen. Ze zoeken spijkers op laag water en een zondebok voor hun falen. Het is gewoon rancuneus handelen om ons allen klein te krijgen”, heeft de vrouw aan de vriendin verteld.

BEKIJK OOK
70-jarige voetganger dodelijk aangereden aan de Indira Gandhiweg

De vriendin zegt verder aan GFC dat ze vernomen heeft dat er onderling onder sommigen vrouwen binnen de partij veel is gecomminiceerd over de aanhoudingskwestie. 

“Meerderen maken zich ernstige zorgen en weten niet waartoe deze regering in staat is.  Ze vinden dat er onterecht en onberekenbaar wordt gehandeld jegens hen. Je mag gerust stellen dat sommige gezinnen momenteel in paniek zijn”, aldus de insider.