fbpx
Paniek bij enkele gezinnen HVB en NDP- politici, angst om opgepakt te worden door politie

GFC NIEUWS ONDERZOEKSREDACTIE- Enkele gezinnen binnen het HVB en NDP- “bolwerk” in Suriname zijn in paniekmodus.

Dat zegt een ingewijde dinsdagmorgen aan GFC Nieuws.

Een vrouw van een bekende politieke figuur binnen dit politieke “bolwerk” heeft telefonisch haar ernstige zorgen geuit bij een vriendin over de recente aanhouding van de voormalige vicepresident van Suriname, Ashwin Adhin.

“Ik ben bang dat ze ook in staat zijn om anderen uit de vorige regering op te pakken zonder dat ze daarvoor een grondige reden hebben. Straks staat de politie bij mij voor de deur! Dit gaat mij slapeloze nachten bezorgen. Ze zoeken spijkers op laag water en een zondebok voor hun falen. Het is gewoon rancuneus handelen om ons allen klein te krijgen”, heeft de vrouw aan de vriendin verteld.

De vriendin zegt verder aan GFC dat ze vernomen heeft dat er onderling onder sommigen vrouwen binnen de partij veel is gecomminiceerd over de aanhoudingskwestie. 

“Meerderen maken zich ernstige zorgen en weten niet waartoe deze regering in staat is.  Ze vinden dat er onterecht en onberekenbaar wordt gehandeld jegens hen. Je mag gerust stellen dat sommige gezinnen momenteel in paniek zijn”, aldus de insider.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…