Pandit dwong vrouw tot seks met hem na genezing zieke dochter

GFC NIEUWSREDACTIE- De 37-jarige pandit RS. is op 27 augustus door de politie van Livorno in Suriname aangehouden.

Het slachtoffer P.A. deed op 13 juli aangifte van belaging en bedreiging tegen de pandit.

Uit het voorlopig politieonderzoek kwam naar voren dat de minderjarige dochter van de aangeefster ziek was. Aangezien het meisje geen beterschap vond bij de arts, besloot de moeder de Hindoepriester aan te doen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouw in haar huis misbruikt door priester die voor haar moest bidden

Daar vond het meisje genezing en de pandit hield de moeder voor dat haar dochter voor volledig herstel vervolg genezingshandelingen moest ondergaan.

Op grond hiervan maakte de vrouw telefonisch een afspraak met de pandit. De genezer hield haar toen voor dat zij alleen langs moest lopen.

De moeder gaf gevolg hieraan en bij die gelegenheid ging zij spontaan met de man mee die seksuele handelingen met haar pleegde.

Hierna ontmoette ze R.S. frequenter die zijn seksuele lusten bleef voortzetten. De priester legde zelfs de intieme handelingen tussen hem en de aangeefster vast.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Verontwaardiging om priester die vrouwelijke studenten op de mond kust tijdens dienst

Op een bepaald moment realiseerde de vrouw zich dat zij helemaal niet goed bezig was. Zij stelde de priester hiervan op de hoogte en besloot een einde te brengen aan de ontmoetingen met de pandit.

De man kon zich niet verenigen met haar besluit en begaf zich meermalen voor de woning van de vrouw, alwaar hij haar chanteerde. Ook hield hij haar voor dat hij over krachten en of machten bezit, om vrouwen zwak te maken en te overhalen met hem mee te gaan.

Na uitgewerkte informatie, spoorden de wetsdienaren de verdachte op en hielden hem thuis aan, meldt de PR van het KPS.

De verdachte verklaarde aan de politie dat hij de zaak al heeft besproken met de vrouw en haar verder niet meer lastig gaat vallen.

De Hindoepriester is door de politie achter slot en grendel geplaatst.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten