fbpx
Pan-Am Games 2019: Suriname ook bij dubbelspel vroegtijdig uitgeschakeld

GFC NIEUWS-Het Guatemaltees koppel Rodolfo Ramirez/ Jonathan Solis heeft korte metten bij het onderdeel badminton gemaakt met Dylan Darmohoetomo en Soren Opti.

In de dubbel had Suriname geen schijn van kans en verloor in 2 sets met 7 – 21 en 9 – 21.

Voor de wedstrijd gaf Opti al aan dat zijn officiele dubbelspel partner in het buitenland studeert en dat hij al geruime tijd ook niet meer heeft gedubbeld; gedurende dit toernooi werd met Darmohoetomo een gelegenheidskoppel gevormd.

Na de wedstrijd wees Opti er op dat het in de wedstrijd duidelijk merkbaar was. Het was de tegenstander die continu aanviel en zij grote moeite hadden om op tijd goede positie te nemen.

Over het niveau van Guatemala vindt hij dat zij sowieso een stap verder zijn, maar als er veelvuldig geoefend zou worden en er vaker dubbeltoernooien afgewerkt worden, dit niveau zeker ook gehaald kan worden.

Aansluitend op wat Opti aangaf, zegt Darmohoetomo dat het geen eenvoudige taak is te dubbelen met een speler, met wie je eigenlijk niet vaak mee speelt.

Over het spel geeft hij aan dat het pas in de slotfase van de 2de set een beetje beter begon te klikken tussen Opti en hem.

Voor beide spelers zijn de PanAm Games ten einde; beiden kijken zij uit naar de volgende training in Suriname om weer keihard te werken. De teleurstelling zal ze natuurlijk nog wel even bijblijven.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…