fbpx

Pamela Anderson wist dat vriend vreemdging toen ze hem ‘zijn penis in de wasbak zag wassen’

GFC NIEUWSREDACTIE- Pamela Anderson wist dat haar vriend vreemdging toen ze hem betrapte op “het wassen van zijn penis in de wasbak “.

De 55-jarige actrice werd kort na haar afstuderen aan de middelbare school verliefd, maar hun relatie stortte in toen ze gingen samenwonen en Pamela besefte dat hij vreemdging.

In haar nieuwe Netflix-documentaire, ‘Pamela, A Love Story’, legt ze uit: “Ik ging op de veerboot en ik kwam [naar Vancouver], en uiteindelijk ontmoette ik iemand en trok ik bij hem in. Hij had een affaire met iemand.

“Als je je vriend zijn penis in de gootsteen ziet wassen, is dat een teken dat ze waarschijnlijk een affaire hebben.”

OOK INTERESSANT
‘The Wire’-ster Lance Reddick overleden op 60-jarige leeftijd

Pamela heeft altijd een dagboek bijgehouden en ze kan zich nog herinneren wat ze op die bewuste dag heeft opgeschreven. De ‘Baywatch’-ster zei: “Ik schreef op: ‘penis wassen in de gootsteen – verdacht’.”

Desondanks kan Pamela nu lachen om de situatie. Ze deelde: “Terugkijkend is het grappig, maar op het moment ben je geschokt.”

Pamela brengt haar Netflix-documentaire uit kort nadat ze toegaf zich “geschonden” te voelen door de makers van ‘Pam en Tommy’.

De biografische dramaserie verkende Pamela’s wervelende romance met muziekster Tommy Lee, en de actrice bekende gefrustreerd te zijn door de Hulu-show.

Foto: Instagram/Netflix