fbpx

PALU en DJ Santos zetten progressieve strijd samen voort

DJ Santos, de artiestennaam van Benito Semwell, en de PALU hebben besloten de handen in één te slaan om samen de progressieve strijd voor een rechtvaardiger Suriname voort te zetten. De alom bekende activist van het Burger Collectief Suriname heeft net als zijn toenmalige strijdmakkers Maisha Neus en Curtis Hofwijks de keuze gemaakt, om de focus niet alleen te leggen op demonstreren en het voeren van acties.

Benito heeft er voor gekozen om zich ook politiek actief in te zetten om samen met overige leden van de PALU-familie te bouwen aan de toekomst van ons Suriname.
Een Suriname waar de kansen voor een ieder beter verdeeld zijn. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat: gelijke kansen voor elke Surinamer.

BEKIJK OOK
Toppunt van brutaliteit: secretaris PLO 'verbiedt' journalist om te lachen

Semwell zal zich, als lid van de Progressieve Arbeiders en Landbouwers Unie, voornamelijk richten op het verbeteren van de omstandigheden van de landbouwers en veehouders in het district Saramacca alsook het stimuleren van de jongeren van het district om zich actiever met de landbouw en veeteelt bezig te houden.(GFC)