fbpx
Palu doet in 4 districten mee aan verkiezingen

De Progressieve Arbeiders en Landbouwers Unie(Palu) doet in 4 districten mee aan de verkiezingen. De Palu heeft in Paramaribo, Wanica, Saramacca en Coronie personen gekandideerd.

Lijstrekker in Coronie is Anton Paal en in Paramaribo is dat Henk Ramnandanlal. Beide kandidaten werden bij de verkiezingen van 2010 in Mega Combinatieverband gekozen.

Voorzitter Jim Hok tevens minister van Natuurlijke Hulpbronnen(NH) staat op nummer 17 in Paramaribo.

De Palu is genoodzaakt om alleen de verkiezingen in te gaan, omdat een mogelijke samenwerking met de NDP van Desi Bouterse strandde. Gesprekken met Ronnie Brunswijk van de Alternatieve Combinatie(AC) leverden ook niet het gewenste resultaat op.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.