fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

PAHO doneert ICT-apparatuur aan COVAB

GFC NIEUWS- Het EFS College COVAB heeft een donatie van ICT-apparatuur van de Pan American Health Organization (PAHO) ontvangen.
De donatie bestaat uit vijftien laptops en één printer. De donatie maakt deel uit van een verzoek aangaande ICT-apparatuur, welk was aangevraagd bij de PAHO, ten behoeve van het mede vormgegeven van ons afstandsonderwijs. De schenking past binnen het kader van de technische samenwerking tussen de regering van Suriname en de PAHO.
De goedkeuring voor dit project heeft het EFS College COVAB verkregen in augustus 2020. Het EFS College COVAB is opgericht op 16 november 1982 en ressorteert onder het Ministerie van Volksgezondheid. Zij leidt al jaren zorgverleners op die op een professionele wijze inspelen op, en zorg bieden aan de meest complexe zorgvragen.
Momenteel telt het instituut ruim 1300 studenten. Angele Wallerlei – Kumbangsila, directeur van het EFS College COVAB, nam de laptops en de printer in ontvangst en bedankte de PAHO-vertegenwoordiger mevrouw Leah-Mari Richards voor de zeer welkome donatie.

OOK INTERESSANT
Wegomlegging in verband met krijgsraadzitting vandaag