fbpx
PAHO doneert aan Volksgezondheid, Onderwijs en Sociale Zaken

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO) heeft materiaal gedoneerd aan de ministeries van Volksgezondheid, Onderwijs Wetenschap en Cultuur en Sociale Zaken en Volkshuisvesting.

Deze activiteit valt onder de samenwerking welke er tussen het ministerie van Volksgezondheid, met name de afdeling Non-Communicable Disease (Mental Health programma) op het Bureau Openbare Gezondheidszorg, en de Pan American Health Organization gaande is op het gebied van Mental Health and Psychosocial Support gedurende de COVID-19 pandemie.

Dit materiaal, speciaal vertaald naar het Nederlands, bestaat uit:

– Verhaalboekjes voor kinderen: ‘Mijn held, dat ben jij” – wat kinderen tegen COVID-19 kunnen doen!
– Flyers voor ouders met tips met betrekking tot de opvoeding tijdens de huidige pandemie.
– Flyers met 10 manieren waarop je ouderen en mensen met onderliggende aandoeningen, die met je samenwonen, kunt helpen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.