fbpx
Pahlad waarschuwt V7-partners voor Bouterse

Tijdens de VHP – massameeting zaterdagavond te Nieuwe Grond, heeft Charles Pahlad, de aanwezigen aangegeven dat hij ervan bewust is dat mensen in vrees en angst leven.

De tegenpartij doet heel wat beloften. Ze beloven de mensen werk en grondpapieren, terwijl de staatskast bijna leeg is. Mensen moeten zich niet druk maken met het aantal NDP vlaggen in de diverse wijken. Volgens Pahlad gaan die vlaggen niet stemmen op 25 mei.

Volgens Pahlad kunnen de leiders van V7 op 26 mei om 3:00 uur een telefoontje van de president verwachten. “Maar u moet uw achterban niet teleurstellen. De president is iemand die vrienden uit elkaar kan halen. Hij kan er zelfs voor zorgen dat man en vrouw uit elkaar gaan”, aldus Pahlad.

34 zetels

Ondervoorzitter Radjkoemar Randjietsing van de VHP zegt dat V7 rekent op 34 zetels. De combinatie wil voorkomen dat de president wordt gekozen in de VVV.

Hij riep de aanwezigen op om de zwevende kiezers te overtuigen. Partijleden die de partij hebben verlaten, werden opgeroepen om terug te keren naar huis.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.