fbpx
OZON SPLASH kids event combineert waterspelen met educatie

GFC NIEUWS- Op 24 augustus vindt voor de tweede keer OZON SPLASH plaats: een waterattractie event dat in het teken staat van zowel fun als educatie.

Tijdens dit event kunnen kinderen tussen de 3 en 13 jaar genieten van waterspelen, entertainment en verschillende educatieve workshops.

Het doel van Ozon Splash is om gezinnen in de vakantietijd een geweldige dag te bezorgen en ze tevens op een laagdrempelige en leuke manier kennis te laten maken met verschillende milieu onderwerpen.

Om het event toegankelijk te houden voor zoveel mogelijk gezinnen zijn de kosten voor een toe-gangskaart zo laag mogelijk gehouden en kan iedereen tijdens het event gratis meedoen met alle activiteiten.

Ozon Splash vindt plaats in De Witte Lotus.

Surinaamse bedrijven werken samen aan geslaagd gezinsevent

De vele enthousiaste en positieve reacties op de eerste OZON SPLASH in 2017, vormden voor CIC voldoende redenen om dit event nogmaals te organiseren. Ditmaal in samenwerking met verschil-lende Surinaamse bedrijven waaronder Fernandes Bottling Company, Da Vinci Group, Dresscode, Fernandes Bakkerij en Telesur.

Ook zij staan achter de waarden van dit event en dragen graag hun steentje bij als het gaat om het creëren van fun en educatie voor Surinaamse kinderen.

Spelenderwijs leren

OZON SPLASH kenmerkt zich door de vele waterattracties zoals zwembaden, waterglijbanen en schuimbaden. Maar er is nóg meer.

Tijdens het evenement leren de kinderen in het Ozon x Fernandes Bottling World of Science onder meer alles over het recyclen van plastic, gaan ze in de Ozon Creative World creatief aan de slag met recycled materiaal en laten ze zich van hun meest sportieve kant zien in de Ozon x Skechers World of Sports.

Tenslotte gaan de voetjes van de vloer in de Ozon World of Entertainment en kunnen de kids op de foto met de superheld mascottes van Dresscode.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…