fbpx

OZON SPLASH kids event combineert waterspelen met educatie

GFC NIEUWS- Op 24 augustus vindt voor de tweede keer OZON SPLASH plaats: een waterattractie event dat in het teken staat van zowel fun als educatie.

Tijdens dit event kunnen kinderen tussen de 3 en 13 jaar genieten van waterspelen, entertainment en verschillende educatieve workshops.

Het doel van Ozon Splash is om gezinnen in de vakantietijd een geweldige dag te bezorgen en ze tevens op een laagdrempelige en leuke manier kennis te laten maken met verschillende milieu onderwerpen.

Om het event toegankelijk te houden voor zoveel mogelijk gezinnen zijn de kosten voor een toe-gangskaart zo laag mogelijk gehouden en kan iedereen tijdens het event gratis meedoen met alle activiteiten.

Ozon Splash vindt plaats in De Witte Lotus.

Surinaamse bedrijven werken samen aan geslaagd gezinsevent

De vele enthousiaste en positieve reacties op de eerste OZON SPLASH in 2017, vormden voor CIC voldoende redenen om dit event nogmaals te organiseren. Ditmaal in samenwerking met verschil-lende Surinaamse bedrijven waaronder Fernandes Bottling Company, Da Vinci Group, Dresscode, Fernandes Bakkerij en Telesur.

BEKIJK OOK
Dokter Muringen: elke keer als het kindje poept, meteen iets laten drinken

Ook zij staan achter de waarden van dit event en dragen graag hun steentje bij als het gaat om het creëren van fun en educatie voor Surinaamse kinderen.

Spelenderwijs leren

OZON SPLASH kenmerkt zich door de vele waterattracties zoals zwembaden, waterglijbanen en schuimbaden. Maar er is nóg meer.

Tijdens het evenement leren de kinderen in het Ozon x Fernandes Bottling World of Science onder meer alles over het recyclen van plastic, gaan ze in de Ozon Creative World creatief aan de slag met recycled materiaal en laten ze zich van hun meest sportieve kant zien in de Ozon x Skechers World of Sports.

Tenslotte gaan de voetjes van de vloer in de Ozon World of Entertainment en kunnen de kids op de foto met de superheld mascottes van Dresscode.