fbpx

OZON maakt hervullen producten voor het eerst mogelijk tijdens KKF jaarbeurs 2019

GFC NIEUWS- Van 27 november tot en met 3 december is het voor het eerst mogelijk om lege flessen te hervullen met schoonmaakmiddelen van Ozon.

Het speciale Ozon Refill Station, welke aanwezig is tijdens de KKF Jaarbeurs, stimuleert het recyclen van lege Ozon flessen. Bezoekers kunnen lege Ozon flessen hervullen met vaatafwas en vloerreinigers.

Het Ozon Refill Station is onderdeel van de jaarbeursstand van Ozon, die naast de refill station nog steeds haar Ozon productportfolio presenteert.

Vergelijk het maar met het meebrengen van herbruikbare (plastic) tassen naar de supermarkt. Op dezelfde manier is het mogelijk om flessen waarin schoonmaakmiddelen hebben gezeten, nogmaals te hervullen met dezelfde schoonmaakmiddelen.

Het Ozon Refill Station moedigt aan tot recycling van plastic flessen, terwijl het de bezoekers ook de mogelijkheid biedt zelf de aan te kopen hoeveelheid te bepalen.

Ozon Refill: zo werkt het

Het hervullen van een product werkt heel simpel. Bezoekers nemen een schone, lege Ozon fles mee naar de KKF Jaarbeurs en geven bij het Ozon Refill Station de gewenste hoeveelheid aan.

BEKIJK OOK
Surinam Airways vlucht PY 994 wijkt uit naar Brussel vanwege dichte mist

De Ozon Refill medewerker vult vervolgens de fles, welke middels een label wordt voorzien van de juiste productinformatie. Het bedrag dat wordt betaald hangt af van de hoeveelheid product dat wordt afgevuld.

“Wij zijn heel erg enthousiast over onze eerste Ozon Refill Station en hebben er bewust voor gekozen om dit concept voor het eerst tijdens de KKF Jaarbeurs te lanceren.

“We ontmoeten daar immers een hele grote groep Ozon klanten. Mocht dit concept onze doelgroep aanspreken, dan zullen we een eventuele continuering ervan in de toekomst zeker overwegen.

“Het is trouwens niet de eerste keer dat we onze klantenkring aanmoedigen de plastic Ozon flessen te hergebruiken. C.I.C. committeert zich al jaren, waar mogelijk, aan het verkleinen van haar plastic footprint door statiegeld te heffen op onze 4 liter flessen.

In samenwerking met stichting SuReSur is het daarnaast ook mogelijk om plastic flessen te deponeren in plastic verzamelbakken die te vinden zijn
door heel Suriname,” aldus Aïsha Esseboom, Marketing Manager van C.I.C.