fbpx
OW vraagt rust medewerkers na recente Covid-19-besmetting

GFC NIEUWS- Naar aanleiding van de ontstane situatie, namelijk de Covid-19-besmetting op het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft de leiding van het ministerie in afstemming met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) de nodige maatregelen getroffen.

Na afstemming met het BOG en NCCR, als 2 van de belangrijke organisaties binnen het Covid-19 Managementteam, mag het personeel van het ministerie van Openbare Werken vanaf maandag 3 augustus, na het lang weekend, gerust het ministerie weer aandoen, met in acht neming van de Covid-19-maatregelen.

De leiding is bewust van de dreigingen in deze kwetsbare periode en zorgt ervoor dat haar personeel veilig is. Derhalve wordt het personeel op het hart gedrukt om zichzelf te beschermen door zich te houden aan de Covid-19-maatregelen door zo vaak mogelijk de handen te reinigen, mond- en neusbedekking op te zetten en bovenal de 2 meter afstand in acht te nemen.

Aan het personeel van het ministerie wordt gevraagd de rust te bewaren en zich niet te laten beïnvloeden door onofficiële berichten die voornamelijk via sociale media worden verspreid en niet afkomstig zijn van het desbetreffende ministerie.

Vermeldenswaard is dat de directie erop toeziet dat betrokkene de werkplek weer mag bezoeken als het volledig veilig is.

Meer nieuws

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…