fbpx

OW start driedaagse communicatie – en protocolintroductietraining

GFC NIEUWS- Op verzoek van minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) is het trainingsinstituut: Taalbureau Tekst en Communicatie, bereid gevonden om een introductie training te verzorgen aan een team van het ministerie.
De training: Introductie in de Protocolbegrippen en het effect van Taal- en Sociale vaardigheden hierbij, is bedoeld voor medewerkers van het ministerie die zich willen verdiepen in het op professionele manier toepassen van overheidsprotocollen bij diverse activiteiten van het ministerie en die hun taal- en sociale vaardigheden verder willen aanscherpen in het professioneel toepassen van protocollen, daar waar deze vereist wordt.
De verwachting is dat na deze interactieve introductietraining men kennis van de basisbegrippen van Protocol heeft opgedaan en hoe deze intern en extern worden gehanteerd.
Er wordt inzicht gegeven in hoe de taalvaardigheid verder ontwikkelt kan worden en het belang van het correct toepassen van sociale vaardigheden in relatie met de werkplek en collega’s.

BEKIJK OOK
Extra aandacht voor sikkelcelziekte op zondag 19 juni