fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

OW installeert werkgroep 'Oplossingen verkeersproblematiek Suriname'

GFC NIEUWS- Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) heeft een werkgroep ingesteld die de verkeersproblematiek in Suriname in kaart brengt en vervolgens oplossingsmodellen aanbiedt.
Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie was ook te gast tijdens de installatie van deze werkgroep die plaatsvond op 19 november op het hoofdkantoor van OW.
Het ministerie van Openbare Werken zal samen met het ministerie van Justitie en Politie de problemen op het wegennet van Suriname moeten analyseren. Na een rapportage te hebben opgemaakt zullen prioriteiten worden gesteld over de knelpunten in het dagelijkse verkeer.
Minister Amoksi van Justitie en Politie vindt het een bijzonder initiatief dat een werkgroep is ingesteld om erop toe te zien dat de ordehandhaving in het verkeer wordt verbeterd. Zo haalde de bewindsman aan dat men er niet bij stilstaat hoeveel verkeersslachtoffers zich dagelijks aanmelden bij de Spoedeisende Hulp en hoeveel van hen het niet overleven.
De Justitie-minister zal harde maatregelen treffen die binnen de wet en regelgeving kunnen worden toegepast. De weggebruikers worden op het hart gedrukt zich strikt te houden aan de verkeersregels. Beide ministers doen een beroep op weggebruikers zich fatsoenlijk op te stellen en rekening te houden met langzaam verkeer.
De leden: D. Lo Fo Sang (voorzitter), W. Baldew (lid), E. Esajas (lid), H. Wip (lid), G. Stirling (lid) en H. Sussenbach (lid) van de werkgroep zijn aangewezen voor een duur van 12 maanden. De OW-minister verwacht binnen afzienbare tijd een uitgebreid overzicht van de werkgroep om daarop in te spelen.

OOK INTERESSANT
Twee tienerjongens aangehouden voor zware mishandeling en poging doodslag