fbpx
OW-coördinatoren Saramacca, Domburg en Commewijne vervangen

GFC NIEUWS- In het kader van reorganisatie binnen het ministerie van Openbare Werken heeft de leiding besloten om enkele coördinatoren in verschillende ressorten en districten te vervangen.

Het ministerie van Openbare Werken is landelijk bezig met personeelshervormingen. Als gevolg daarvan is het organogram veranderd en worden nieuwe mogelijkheden gecreëerd, zodat zaken beter kunnen verlopen. Er zijn teveel klachten in het veld geeft de minister aan, vandaar de aanleiding tot hervormingen. Deze aanpassingen zijn voor zekere tijd, omdat er geëvalueerd zal worden.

Pradeepkumar Chikoeri wordt tijdelijk belast met de functie van coördinator in het district Saramacca onder het directoraat Civieltechnische Werken.

Ronny Sewdin wordt voorlopig verantwoordelijk gesteld voor werkzaamheden als ressortleider van het ressort Domburg, ook onder het directoraat Civieltechnische Werken.

Vervolgens zal Anandkoemar Chirmoti waarnemen in de functie van coördinator in het district Commewijne eveneens onder het directoraat Civieltechnische Werken.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.