fbpx

OW-coördinatoren Saramacca, Domburg en Commewijne vervangen

GFC NIEUWS- In het kader van reorganisatie binnen het ministerie van Openbare Werken heeft de leiding besloten om enkele coördinatoren in verschillende ressorten en districten te vervangen.
Het ministerie van Openbare Werken is landelijk bezig met personeelshervormingen. Als gevolg daarvan is het organogram veranderd en worden nieuwe mogelijkheden gecreëerd, zodat zaken beter kunnen verlopen. Er zijn teveel klachten in het veld geeft de minister aan, vandaar de aanleiding tot hervormingen. Deze aanpassingen zijn voor zekere tijd, omdat er geëvalueerd zal worden.
Pradeepkumar Chikoeri wordt tijdelijk belast met de functie van coördinator in het district Saramacca onder het directoraat Civieltechnische Werken.
Ronny Sewdin wordt voorlopig verantwoordelijk gesteld voor werkzaamheden als ressortleider van het ressort Domburg, ook onder het directoraat Civieltechnische Werken.
Vervolgens zal Anandkoemar Chirmoti waarnemen in de functie van coördinator in het district Commewijne eveneens onder het directoraat Civieltechnische Werken.

BEKIJK OOK
Man die na gewapende beroving ervandoor ging met voertuig slachtoffer ingerekend