fbpx

Overvaller steelt smartphone vrouw, maar weet niet dat ze een MMA-vechtster is

GFC NIEUWS- Een overvaller dacht afgelopen week in het Argentijse Mar del Plata in Buenos Aires zijn slag te slaan bij een op het eerste gezicht onschuldige jonge vrouw.

De man griste de telefoon uit de hand van de jonge vrouw, maar wist niet dat hij te maken had met een MMA-vechtster Brisa (20).

Brisa zat met een kennis in een toeristisch park toen de man op haar afkwam en de telefoon uit haar hand greep en wegrende.

Brisa en haar kennis gingen hem achterna en konden hem niet ver van de plek pakken. Eerst greep ze de telefoon weer uit zijn handen en gaf hem een paar rake klappen in het gezicht. Vervolgens trok ze hem aan zijn haar en gaf de man een aantal vuistslagen in zijn gezicht.

BEKIJK OOK
Onderwijsminister Levens maakt onze kinderen lui

Ondanks Brisa niet groot gebouwd is; ze is ongeveer 1.45 meter, hield ze de man in een wurggreep vast, totdat de politie arriveerde.

Bij aankomst van de politie smeekte de bebloede man om afgevoerd te worden, schrijft Mirror. In een interview zegt Brisa dat ze geen spijt heeft. “Ik heb keihard moeten werken om in deze tijd van corona om aan een telefoon te komen en een idioot besluit om mij te beroven? Dat kon ik niet laten gebeuren”.