fbpx
Overvaller steelt smartphone vrouw, maar weet niet dat ze een MMA-vechtster is

GFC NIEUWS- Een overvaller dacht afgelopen week in het Argentijse Mar del Plata in Buenos Aires zijn slag te slaan bij een op het eerste gezicht onschuldige jonge vrouw.

De man griste de telefoon uit de hand van de jonge vrouw, maar wist niet dat hij te maken had met een MMA-vechtster Brisa (20).

Brisa zat met een kennis in een toeristisch park toen de man op haar afkwam en de telefoon uit haar hand greep en wegrende.

Brisa en haar kennis gingen hem achterna en konden hem niet ver van de plek pakken. Eerst greep ze de telefoon weer uit zijn handen en gaf hem een paar rake klappen in het gezicht. Vervolgens trok ze hem aan zijn haar en gaf de man een aantal vuistslagen in zijn gezicht.

Ondanks Brisa niet groot gebouwd is; ze is ongeveer 1.45 meter, hield ze de man in een wurggreep vast, totdat de politie arriveerde.

Bij aankomst van de politie smeekte de bebloede man om afgevoerd te worden, schrijft Mirror. In een interview zegt Brisa dat ze geen spijt heeft. “Ik heb keihard moeten werken om in deze tijd van corona om aan een telefoon te komen en een idioot besluit om mij te beroven? Dat kon ik niet laten gebeuren”.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…