fbpx
Overmacht stagneert brandstoflevering OWMCP

GFC NIEUWS- Vanwege een situatie van overmacht is er stagnatie opgetreden in de brandstoflevering naar het Overliggend Waterschap Multipurpose Corantijnproject (OWMCP).

De levering die op 23 februari moest geschieden, heeft intussen al plaatsgevonden. De informatie zoals gepubliceerd in het bericht van het ochtendblad de Ware Tijd, met als kop: “brandstoflevering hapert door betalingsachterstand”, berust niet op waarheid.

De informatie dat vertraagde olielevering te wijten is aan een betalingsachterstand berust dus niet op waarheid.

Minister Gillmore Hoefdraad van Financiën ontkracht de informatie die is gepubliceerd bij het eerder genoemd medium. “Dit is gewoon een leugen. Alle rekeningen zijn op tijd betaald. Het heeft absoluut niets te maken met een betalingsachterstand”, aldus de bewindsman.

De leverancier geeft aan dat ziekte van de crew voor de vertraging van de levering heeft gezorgd.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…