fbpx
Facebook Pagelike Widget

Overloperij en bezorgdheid

Nu de president van Suriname zijne excellentie D. Bouterse ons aller geliefd land toch denkt te hebben opgedragen aan God namens(alle?) Christenen, kan hij zielenrust of gewetensrust vinden.

Of God zo snel alles vergeeft, dat weten we niet.

De president heeft ook om vergeving gebeden voor ons volk, waaronder ook voor de leeglopers, overlopers, scenarioschrijvers, verraders, ambtelijke parasieten, drugscriminelen, corruptelingen, misdadigers en moordenaars.

Hopelijk worden zijn gebeden en van zijn geestelijk adviseur Steve Meye verhoord door ons aller God.

Zou ik president zijn en andere religieuze groepen waaronder Katholieken, Moslims en Hindoes zouden niet willen meedoen dan wel Suriname zeker niet langs die weg of op die wijze opdragen aan God, dan zou ik dat respecteren en dat ook luidop zeggen maar die groepen niet als negatief, contrarevolutionair of staatsvijandig laten bestempelen door partijgenoten.

Als discutabele politicus zou ik in mijn hoogmoed, nimmer proberen zelfs God te misleiden.

Heer Roy R. de Miranda heeft een interessante benadering gegeven over het voortraject van het verkiezingsgebeuren en noemt het “Verkiezingscircus”.

Wie zijn de clowns, wie zijn de koorddansers en acrobaten? Hou maar de adem in. Nu durven velen alles. Het is alles of niets om je positie veilig te stellen en voor de rest van het leven, dik beloond te zijn. Wie verwijt wie? Hooghart kan ook van meepraten.

De geruchten doen de ronde dat ene meneer ‘Bagwa Grangraman Poenday’ zijn oom ‘Kisso’ zal volgen. Want die heren gaan voor het grote geld en nog meer sweef teki -voordelen. Zo ook Ashwin Adhin.

Eens hadden Randjietsing en Bagwan Poenday al de overloopschoenen aangetrokken om naar de BVD van Dilip Sardjoe over te steken.

Jumbolina heeft nog altijd een liefdevol hart voor de president Bouterse die haar decoreerde. Ze omhelsde onze Bouta.

Palu zal lijstverbinding met NDP willen hebben en NDP zal aantal kiezers instrueren om op Ramnananlal en Hok te stemmen opdat die toch binnen kunnen komen. Palu en President Bouterse hebben een onuitwisbare historische binding.

Zelf keur ik dat wel helemaal af dat Palu via de rug van de NDP toch 1 ( een) zetel als geschenk krijgt.

Vernomen wordt dat in de Arya Samaai groepering onder leiding van de politieke pandita de kandidaat Sarman actief huis aan huis helpt in zijn campagne.

De stemmen van de andere groep VHP’ers uit Sanatan Darhm wordt nu wel dringend gesmeekt door meneer Sarman om gekozen te kunnen worden.

De verwachting is dat Sarman niet gekozen wordt omdat hij als lid van een splintergroep, te zwaar tegen de Sanatan Dharm geloof is, hatelijk aangevuurd door ‘godmother – pandita’ die pas nog op de TV zich als een modo-misie presenteert.

Deze mevrouw wil Bouta laten opsluiten en Sanatan Darhm vernietigen ( dat verkondigt ze achter de gordijnen ) maar neef uit Saramacca is de hartstochtelijke handlanger van Bouterse. Dus laat ze maar durven!

VHP valt eens uit elkaar door de ” politieke partij” Arya Samaai.

Hopelijk zal de NDP wel tot besef komen dat Jabini en Finisie echt hun hoogste tijd hebben gehad en dik hebben verdiend met behulp van de politiek. Ik zou niet Jenny Warso die totaal niet imponeert dan haat zaait, maar de hardwerkende Ann Sadi hebben gekandideerd in Commewijne.

Minister Miskin zou nooit meer op het politiek toneel moeten komen. Die heeft helemaal niet gedeugd, net als de corrupte meneer Rommelhok. Dan zal de NDP de strijd winnen.

Alirio Ph. Samson

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…