Overleden tiener ontwaakt kort voor zijn crematie

Een moeder redde het leven van haar tienerzoon toen ze tranen zag in zijn ogen kort voordat hij zou worden gecremeerd.

Gandham Kiran was in een coma, nadat hij besmet raakte met hepatitis en de artsen alle hoop op zijn genezing hadden opgegeven.

De 18-jarige student was hersendood verklaard, maar terwijl zijn moeder zijn uitvaartskleding aandeed, zag ze dat zijn ogen traanden.

De moeder vertelt aan een krant: “Ik was geschokt en alarmeerde familieleden, die meteen een arts informeerden. “Hij zei aan ons dat mijn zoon nog een polsslag had.”

“Binnen drie dagen kwam Kiran bij en begon met ons te praten. Hij werd zondag ontslagen uit het ziekenhuis. We continueren zijn behandeling, zoals door de artsen is voorgeschreven.”

De jongeman uit het dorp Pillalamarri in Telangana, India, werd op 26 juni met hoge koorts en braken opgenomen in een ziekenhuis van de overheid.

Zijn conditie werd kritiek en werd hij overgebracht naar een ander ziekenhuis waar hij een week later, op woensdag 3 juli, in coma raakte.
De artsen verklaarden hem hersendood, maar zijn moeder weigerde om zijn machine die hem in leven hield uit te schakelen.

Ze bracht hem naar huis met de machine, terwijl zijn familie voorbereidingen begon te treffen voor zijn crematie.

Saidamma voegt eraan toe: “Ik wilde dat mijn zoon zijn laatste adem thuis moest uitblazen. We brachtem hem daarom met het heel apparaat naar huis.”

Familie en vrienden waren aanwezig toen de moeder plotseling de tranen zag.

Overige berichten