fbpx

Oudste kind omgekomen verkeersslachtoffer Afobakaweg haalt het ook niet

GFC NIEUWS- De 29-jarige Evita Paulus is zaterdagmiddag overleden in het ziekenhuis, nadat ze op 6 december zwaargewond raakte bij een aanrijding op de Afobakaweg.

Evita, was net als haar moeder – de 44-jarige Aidit Paulus die daags na de aanrijding in het ziekenhuis overleed – opgenomen op de Intensive Care Unit. Haar vader, Eniman Zandveld (48), overleed ter plaatse op de dag van de aanrijding.

De politie gaf op 10 december informatie over de identiteit van de slachtoffers. In eerste instantie kwamen vijf personen – allen inzittenden van het busje – om het leven.

Het ging om de 49-jarige bestuurder Hansfried Runo Huur, Eniman Zandveld (48), de 53-jarige militair Leo Paulus, zijnde de man van Irene Sandar (41) en vader van het 11-jarig meisje Lorenza Paulus.

BEKIJK OOK
President aanwezig bij opening steiger Kuldipsingh Group

Audit Paulus en haar vier kinderen Evita, Y.Z. (16), U.Z. (12) en de 8-jarige R.Z. waren opgenomen in het ziekenhuis. De gewonde slachtoffers zijn respectievelijk de vrouw en kinderen van Zandveld die ter plekke overleed. Intussen zijn ook moeder Audit en haar oudste kind Evita overleden. Het jongste kind ligt nog ter verpleging in het ziekenhuis, terwijl de twee anderen intussen zijn ontslagen.