fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Ouders vermoorden 20- jarige dochter omdat ze zwanger was buiten het huwelijk

GFC NIEUWS- Ouders van een 20-jarige vrouw hebben haar doodgeslagen nadat ze erachter kwamen dat ze buiten het huwelijk zwanger was geraakt.

Het lichaam van de jonge vrouw uit Uttar Pradesh, India, werd op 25 oktober gevonden nabij een spoorweg in Alapur in het Pratapgarh district. Onderzoek wees uit dat ze zes maanden zwanger was ten tijden van haar overlijden.

Tijdens een politieverhoor vertelden de ouders dat ze een dag eerder, hun dochter die ziek was, hadden meegenomen voor het maken van een echo. Dat gebeurde op advies van een arts. Uit de echo bleek dat de dochter zwanger was. Ze probeerden een arts te vinden voor het laten uitvoeren van een abortus, maar dat lukte niet, meldden Indiase media.

OOK INTERESSANT
Deskundigen buigen zich over cyanidekwestie in DNA

Ze vroegen de dochter herhaaldelijk wie de man is met wie ze seks heeft had, maar ze weigerde zijn naam bekend te maken. De ouders namen haar vervolgens ‘s nachts mee naar het spoor en vermoordden haar. Ze gooiden het levenloze lichaam op de rails om het te laten lijken op een ongeluk of zelfmoord. Vader en moeder zijn opgepakt voor moord en zullen waarschijnlijk zwaar gestraft worden.