fbpx

Ouders van tienermeisjes moeten extra alert zijn: nieuwe gevaren uit onverwachte hoek (VIDEO)

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Ouders van tienermeisjes zouden er verstandig aan doen om zich extra te focussen op het beschermen van hun kinderen.

Een nieuw gevaar uit onverwachte hoek ligt op de loer.

Er is sprake van een duidelijke toename van negatieve beïnvloedingen via het internet, wat desastreuze gevolgen met zich kan meebrengen.

Het is publiek geheim dat een aantal naïeve jongeren in verschillende landen hierdoor al het leven hebben gelaten of op het verkeerde pad terecht zijn gekomen.

Deze onfortuinlijke jongens en meisjes waren gevoelig voor oproepen die op voornamelijk sociale media werden gepost.

Een bekend voorbeeld is de B W Challenge waarbij zelfs onschuldige kinderen van 10 jaar die meededen aan het gevaarlijk spel, dat met hun leven hebben moeten bekopen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Dat staat in een bericht van het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) dat naar GFC Nieuws is gestuurd.

Nieuw gevaar uit onverwachte hoek

Maar het VrouwenCollectief ziet op diverse fora tegenwoordig een andersoortig gevaartrend voor jonge meisjes die ernstige zorgen baart.

Er zijn momenteel tientallen jeugdige en volwassen vrouwelijke influencers die oproepen om een promiscue levensstijl aan te nemen.

BEKIJK OOK
Diabetespatiënten helemaal verkeerd behandeld en worden nodeloos de dood ingejaagd

Met zoveel mogelijk mannen het bed delen, het liefst elke dag een andere, en alle beschaafde liefdesrelatienormen en waarden overboord gooien, is volgens hen de nieuwe liefdestrend.

“Er zijn steeds meer jongedames met veel volgers in voornamelijk de VS die via het internet hun leeftijdsgenoten oproepen een extreem losbandig liefdesleven te leiden en het trouw blijven aan een man achterwege te laten”.

“Het onzedelijk gedrag wordt verheerlijkt en zou volgens deze influencers het nieuwe normaal moeten worden. Dit is een erg ongezonde ontwikkeling”, zegt Jennifer Atmo van het KIVC.

Het VrouwenCollectief doet een dringend beroep op ouders om deze kwalijke normvervagingstrend die vanuit Amerika overwaait naar Europa en andere continenten goed in de gaten te houden.

Tienerkinderen zijn zeer gevoelig voor invloeden van personen tegen wie ze opkijken en moeten volgens het KIVC door opvoeders gewezen worden op de gevaren en gevolgen van een bedorven liefdeslevensstijl.

Bekijk een van de video’s van influencers hieronder.

@heyitsmekmac

I mean call me what you want but I love it here #selflove #womenempowerment #fyp

♬ original sound – Kmac

foto: tiktok

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER