fbpx

Ouders van meisje (6) dat stierf na brute verkrachting, plaatsen haar lichaam op straat uit protest

GFC NIEUWS-  Een zesjarig meisje is dinsdag op tragische wijze overleden in het ziekenhuis nadat ze op brute en mensonterende wijze was verkracht door haar 30- jarige neef, Radharaman Pandey. De sadist heeft het onschuldige slachtoffer mogelijk vaker seksueel misbruikt.

Het zesjarig meisje uit Uttar Pradesh, India, stierf na een 10 dagen durend gevecht in het ziekenhuis, wat haar ouders ertoe aanzette haar lichaam op straat te leggen tijdens protesten in India.

Het klein meisje werd na de misselijkmakende verkrachtingsaanval naar een lokaal ziekenhuis gebracht, vervolgens overgebracht naar een gespecialiseerd hospitaal in de hoofdstad New Delhi, maar ook de doktoren daar konden haar leven niet meer redden.

BEKIJK OOK
62-jarige arrestant overleden in cellenhuis

De hartverscheurende beelden van het dode slachtoffer, dat met een deken was bedekt, gaan viraal in India.

Volgens Indiase media is Radharaman Pandey gearresteerd in verband met de verkrachtingsaanval.

Dit verkrachtingsschandaal komt slechts enkele dagen nadat een 19-jarige vrouw stierf aan de gevolgen van een verkrachting in dezelfde stad. De dood van de tiener heeft in het hele land tot protesten geleid en de federale politie van India heeft gezegd dat ze een onderzoek zullen instellen.

Vier mannen zijn gearresteerd in verband met die verkrachting en moord.