fbpx

Ouders die hun kinderen gesuikerde frisdranken geven zijn kindermishandelaars

INGEZONDEN- Het is om je kapot te ergeren wanneer moeders en vaders samen met hun kinderen in de supermarkt boodschappen doen en hun winkelwagentje zonder hun gezond verstand te gebruiken maar vullen met allerhande rotzooi.

Liters gesuikerde frisdranken worden ingekocht, met name cola, die vervolgens door de onwetende kids worden gedronken.

Er zijn gezinnen die ik persoonlijk ken, die hun kleintjes en tieners alleen maar deze rommeldranken laten drinken. Gewoon water drinken is er helemaal niet meer bij.

Er zijn zelfs ouders die hun nakomelingen jaar in en jaar uit flessen gesuikerde limonade meegeven naar school.

Deze figuren zijn in mijn ogen simpelweg een stelletjes kindermishandelaars die helemaal niet begrijpen dat het geven van gezonde voeding en drank ook een belangrijk onderdeel is van het goed opvoeden.

Dit zijn slechte moeders en vaders!

Je hoeft geen nakomeling van Einstein te zijn om te weten dat het drinken van gesuikerde frisdranken, trouwens ook die gezoet zijn met kunstmatige middelen, zeer slecht is voor de gezondheid.

BEKIJK OOK
Leerkrachten die voor de camera geslachtsgemeenschap hebben gehad moeten direct ontslag krijgen

En dan gaat het niet alleen over het feit dat frisdranken obesitas in de hand werken. Ook de gezondheid van personen, jong en oud, die niet dik worden lijdt op den duur schade door het consumeren van zoveel suikers.

En dan vinden sommigen het nog vreemd dat er op steeds jongere leeftijd diabetes type2 wordt vastgesteld bij jongeren.

Leer uw kind om van jongs af aan water te drinken, groenten, vis, kip, fruit en noten te eten en prent ze in dat frisdranken, alcohol en andersoortig bewerkt voedsel en drank hen op termijn ernstige gezondheidsschade kan toebrengen.

Maak u niet schuldig aan het toetakelen van het welzijn van onschuldige kleintjes!

Foto ter illustratie.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud