fbpx
Ouders dachten dat meisje, 5, last had van allergie – maar het was terminale hersenkanker

GFC NIEUWS- De familie van een vijfjarig meisje dacht ze een allergie had opgelopen toen ze ziek werd, maar de waarheid was hartverscheurend.

Lucy Smith had terminale hersenkanker.

Haar ouders Dwayne en Sarah uit Ierland kregen te horen dat Lucy 6-9 maanden nog heeft om te leven.

Sarah ontdekte daags voordat ze naar het ziekenhuis ging dat haar dochter niet naar buiten ging om met de andere kinderen te spelen. Ook gaf ze over, waardoor ze dacht dat ze een voedselallergie had.

Sarah vertelt: “De volgende ochtend maakten we ons klaar om naar de Zoo te gaan, maar Lucy was niet zichzelf, haar complex was helemaal anders.

“Haar ogen rolden naar de achterkant van haar hoofd en ze plaste in haar broek.

“Terwijl ik haar boven bracht om zich te verschoven, werd ze helemaal slap en toen brak het moment aan waarop ik helemaal overstuur raakte en schreeuwde voor mijn man om de ambulance te bellen.”

Lucy onderging een spoedoperatie er werd een shunt in haar hoofd ingebracht om vloeistof uit haar hersenen af te voeren.

Haar ouders gingen niet akkoord met radiotherapie en brachten haar thuis om het beste uit hun tijd samen te halen.

Lucy is op een plantaardig dieet sinds haar diagnose.

Dwayne verliet zijn baan om meer tijd door te brengen met zijn familie.

Een GoFundMe is opgezet om de familie te ondersteunen in de zorg van Lucy, en de rest van hun kinderen: Conor, Abbie, Carter, Jacob en baby Theo.

Meer gezondheidsnieuws

Spruitkool goed voor bloedvaten

GFC NIEUWS- Het British Journal of Nutrition publiceerde deze week een studie van dokter Lauren Blekkenhorst waaruit blijkt dat Spruitkool (Brusselse spruiten) de kans op…

Meer bacteriën op afstandsbediening dan wc-bril

GFC NIEUWS- Een afstandsbediening is een grote bron van bacteriën, waarschuwen wetenschappers. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op…

Verspreiding coronavirus neemt af, zegt WHO

GFC NIEUWS- Het aantal nieuwe coronavirusinfecties loopt terug in China, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op basis van nieuwe medische rapporten. Dikke mensen slanken het makkelijkste…

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de…