fbpx

Oude vete mondt uit in kappartij

De 33-jarige Donovan L. werd vorige week zaterdagavond door de politie van Flora aangehouden.

De wetsdienaren speelden in op een melding van een kappartij tussen twee mannen aan de Licaniastraat. Bij aankomst op het adres werden partijen aangetroffen.

Een van de mannen, de 20-jarige Alfred A. werd met kapverwondingen aan zijn hand en in het gelaat aangetroffen en per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Hij is voor medische behandeling opgenomen in de ziekeninrichting.

Het gaat om een oude vete tussen Donovan en Alfred. Volgens een verklaring van Donovan is hij in de maand april door Alfred mishandeld. Het slachtoffer Alfred ontkent dat.

BEKIJK OOK
Grote partij kippenbouten die gesmokkeld zou worden naar Guyana in beslag genomen

Toen de mannen elkaar op die bewuste zaterdagavond op een feest in de Licaniastraat tegenkwamen, rende Donovan naar zijn auto, pakte twee scherpe voorwerpen daaruit en viel Alfred vervolgens aan. Daarbij bracht hij Alfred kapverwondingen toe.

De scherpe voorwerpen zijn ter plaatse aangetroffen en in beslag genomen door de politie. Donovan is hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie voor onder andere zware mishandeling.