fbpx

Oude dame die beelden van vreemdgaande getrouwde vrouwen op net wil plaatsen bezig met gevaarlijke handeling

INGEZONDEN- In het nieuws las ik dat een oude dame in Noord beelden maakt van getrouwde vrouwen die in het geheim met mannen afspreken. Zij zou zo snel mogelijk gewaarschuwd moeten worden om te stoppen hiermee.

Tomba advertentie | GFC NieuwsDe gevolgen die het plaatsen van dergelijke video’s op het internet kunnen hebben moet door niemand worden onderschat. Er is al zoveel geweld tegen vrouwen, soms met fatale afloop. Relationele problemen, vaak gedreven door jaloezie, zijn meestal de aanleiding voor gewelddadig gedrag van mannen jegens vrouwen.

Het is voor een man een zeer zware geestelijke klap om te verwerken, indien hij erachter komt dat zijn vrouw het bed deelt met andere mannen. Nog zwaarder krijgt zijn ego een deuk wanneer de hele gemeenschap, incluis zijn familie en vrienden daarover te weten komen via sociale media. De kans is erg groot dat hij in een moment van verstandsverbijstering geweld toepast met de meest vreselijke gevolgen, zelfs familiedrama’s.

BEKIJK OOK
Flying On Trusted Wings N.V. rechtmatig en conform vennootschapsrecht opgericht

Het plaatsen van intieme beelden van anderen op het internet moet dus zoveel als mogelijk vermeden worden. Het is provocerend en vragen om grote problemen. Bovendien is het vraagstuk van uitlopende mannen en vrouwen daarmee niet opgelost.

Dat gehuwde vrouwen op parkeerplaatsen afspreken is trouwens een zeer bekend verschijnsel. Het is algemeen bekend dat vooral de Hermitage mall als plek wordt gebruikt om geheime seksafspraakjes te maken. De vrouwen parkeren hun voertuigen en worden opgehaald. Mocht een kennis of familielid de auto van een uitloper zien staan, dan gaat men ervan uit dat ze wel aan het shoppen zal zijn.

Het uitlopen van vrouwen en mannen is geen nieuw verschijnsel, dat bestaat al sinds de mens op aarde is. Niets nieuw dus! Met het plaatsen van videobeelden wordt er niets opgelost en blijven er alleen maar verliezers over.

R. Pinas